Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Roslagsbro IF U17/Herr J

Följ

U17/Herr J

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Roslagsbro IF 15 6 1 8 19
2 Rådmansö SK P11 2 2 0 0 6
3 Rimbo IF 2 1 1 0 4
4 Knivsta IK P05 Svart 2 1 0 1 3
5 SK Wigör P05 Blå 2 1 0 1 3
6 Riala GoIF 2 1 0 1 3
7 Märsta IK P05 1 1 0 0 3
8 Almunge IK P05 2 1 0 1 3
9 Edsbro IF 05 2 0 0 2 0

Match

Märsta IK P05

5 - 1
Midgårdsvallen Naturgräs
12 juni 2016
10:00

Roslagsbro IF

Referat

Referat: Märsta IK P05 - Roslagsbro IF

Hejsan!
Tidig avfärd från Norrtälje. Soligt, lite blåst och en riktig åker till plan vid Midgårdsvallen.
Vi pratade om det basala innan matchen. Tänker att ni vet vad nu, passningsspelet, försvaret och hörnorna osv.
Vi pratade utöver det om att tagga till, att vara på tårna. Vi vet av erfarenhet att Märsta kan ha riktigt bra lag och att vi förra året vann en match mot dem och förlorade en.

Första inleddes med lite ställningskrig, vi spelade farligt i backlinjen vid ett par tillfällen men vi fick ofta iväg bollen. Frammåt fick vi något skott innan de kunde göra första målet (6'). Den kom till från deras vänsterflank och vi hann inte göra jobbet bakåt vilket straffade sig. Även några minuter senare (9') kom ett likadant mål. Därefter spelade vi upp oss. Vi såg ett par fina passningskombinationer, fina utrull från målvakt och kom även till ett bra avslutsläge, men skottet gick utanför. I nnan perioden var slut hade Märsta gjort ytterligare ett mål (16') på en tilltrasslad situation framför vårt mål.

Vi pratade i paus om att vi måste ta tag mer i varje situation, gå in i närkamperna, att komma upp på tå. Vi kände att vi var med bra i matchen men att de fick utdelningen. Det var svårpassat på planen, men vi skulle försöka få igång ben och passningarna bättre. Vi fick bättre fart i andra, fler fina avslut och bra press lite högre upp som gjorde att vi började vinna fler närkamper. Tyvärr fick Märsta genom en genomspelning ytterligare ett mål innan vi kunde kvittera (Loke C, 29') genom ett hårt skott på retur. Vi spelar upp oss ytterligare men innan paus hinner Märsta med att öka målmarginalen (33'). Vi börjar tydligt etablera ett övertag innan målet från Märsta kom men tyvärr hann vi även med att missa en straff.

Inför sista går vi ut på plan med 0-0-inställning, vi vill få grabbarna att glömma underläget, och spelet vi presterar i tredje är riktigt bra. Vi får ett mål bortdömt och vi har ett par farliga frisparkar och skott som smiter utanför. Vi slår även bra hörnor ii sista men bolluslingen vill inte in...

Summerat kan sägas att siffrorna blev något i överkant. Vi spelar bättre och bättre ju längre matchen lider men vi har svårt att göra mål.

Vi plussar attityden inför sista perioden, spelet vi tillslut fick igång och ser samtidigt att vi behöver jobba mer med fokus, spelbarhet och att komma upp i rygg på motståndarna. Vi ser att vi är bra när positionsspelet sitter men att vi tappar när vi inte vet var vi har varandra.

Vi tackar Märsta, domarn och publiken för goda insatser...
Anders och Robban

Andra möten i serien

sön 18 sep 2016, 12:00 Roslagsbro IF - Märsta IK P05